НОВИНИ

Мария Бакалова пред БНТ: Научих, че съм номинирана за "Оскар" на снимачната площадка

bnt avatar logo
от БНТ
09:28, 16.03.2021
6067
Чете се за: 02:27 мин.
Още
Слушай новината

Броени часове след като научи, че е първата българка, номинирана за най-престижната награда в киното - "Оскар", Мария Бакалова даде специално интервю за БНТ.

Пред водещия на "100% будни" Павел Владимиров, с когото преди време е снимала филм, тя сподели как се е почувствала след новината и какви са емоциите от това да пишеш история с името си.

Научих новината на терен от режисьора на филма, по който работя в момента.

Той първо ме попита дали искам да гледам номинациите, аз казах, че не искам изобщо да чувам за тези неща, защото някак...да бъда до имена като Глен Клоуз, Оливия Колман... просто е невероятно, сподели Мария.

В крайна сметка, след като режисьорът дошъл ѝ съобщил за номинацията, всички започнали да я поздравяват. Попитали я дали иска да си вземе почивка от снимачния процес, а тя отговорила, че не е необходимо и трябва да продължат да работят.

Саша Барън Коен: Честито, България! Мария Бакалова е биещото сърце в "Борат 2"

Всеки един мой учител е допринесъл за това да съм възможно най-автентична в изпълнението на образа от "Борат" 2. Със сигурност Саша и всички негови съвети, подкрепата, която ми оказа, имат огромна роля, обясни Мария Бакалова.

След огромния успех, който постигна, изводът на българската звезда е: Все повече осъзнавам, че обичам да се оставям на течението и, ако е писано да стане, ще стане. Работи, дай всичко от себе си, бъди прилежен, старай се...пак казвам - работи, пък от там насетне, каквото сабя покаже!

Тео Ушев: Мария Бакалова има огромен шанс за "Оскар"

Какво си спомня Павел Владимиров от съвместната си работа с Мария Бакалова и защо още миналата година младата звезда грабна специален приз от "100 будни", вижте тук:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Гордостта на България" резерва при равенство на Фамаликао с Брага
"Гордостта на България" резерва при равенство на Фамаликао с Брага
Ливърпул с ценен успех в битката за топ 4
Ливърпул с ценен успех в битката за топ 4