НОВИНИ

Мая Манолова иска да влезе в зала „Арена Армеец”, не я допускат

живо мая манолова иска влезе зала bdquoарена армеецrdquo допускат
bnt avatar logo
от БНТ
00:22, 05.04.2021
Чете се за: 01:25 мин.
У нас
Слушай новината

Никола Вапцаров, кандидат за народен представител от листата на „Изправи се! Мутри вън!“ буквално беше изхвърлен с полиция от зала „Арена Армеец“, защото е поискал да види как става приемането на протоколите и след това как се вкарват в базата на „Информационно обслужване“. Това съобщи Мая Манолова на извънреден брифинг.

„Имаме снимки от наши застъпници в зала „Арена Армеесц“, че протоколи се дописват, пренаписват, поправят, което е грубо нарушение на Изборния кодекс. Този път няма да позволим да откраднат резултатите на българските граждани, както това се случи на местните избори“, заяви Манолова.

„Ще влезем вътре и ще предаваме на живо от вътре как се приемат протоколите от Секционните комисии. Информацията ни е, че отново се готви похищение на вота“, закани се Манолова.

Председателят на 23 РИК в София Живка Котева информираха Мая Манолова, че не може да бъде допусната до залата. Вътре се допускат само застъпници, които са регистрирани в РИК, наблюдатели, регистрирани в ЦИК, и представители на партии и коалиции, които са регистрирали кандидати. Те имат право на по един представител.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
12% от СИК-овете са предали документите си към полунощ
12% от СИК-овете са предали документите си към полунощ
3% недействителни гласове до момента във Видин
3% недействителни гласове до момента във Видин