НОВИНИ

Медиите в Мексико: Лудогорец преговаря с Жорди Кайседо

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:18, 03.11.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
медиите мексико лудогорец преговаря жорди кайседо
Снимка: ПФК ЦСКА
Слушай новината

Бившият футболист на ЦСКА Жорди Кайседо може да се завърне у нас броени месеци след трансфера си в Тигрес и изненадващо да облече екипа на Лудогорец, твърди мексиканското издание RD La Deportiva.

Според информациите дори от ръководството на разградчани вече са изпратили официална оферта за еквадорския голмайстор и в момента текат преговори.

Жорди Кайседо пристигна в България през февруари 2021 година, когато подписа с отбора на ЦСКА, за който изигра 65 мача във всички турнири и отбеляза 31 гола.

През лятото на тази година обаче еквадорецът настоя да бъде продаден и в крайна сметка се стигна до трансфера му в мексиканския Тигрес, за който обаче от началото на сезон нападателят има едва един гол в 16 мача.

Лошото му представяне с екипа на "тигрите" е накарало ръководството да се замисли за евентуална раздяла с футболиста, въпреки че той подписа договор за пет години.

Като кандидат за подписа на Кайседо пък се очертава българският шампион Лудогорец, а ако се стигне до подобна сделка то това ще бъде поредният случай, в който бивш играч на ЦСКА акостира в ЦСКА след период в чужбина.

Най-известните примери в това отношение са Кирил Десподов и Антон Недялков, които в момента са основна част от състава на "орлите". Подобен е случаят и с друг настоящ играч на Лудогорец - Жоржиньо, а пък в миналото на "Хювефарма Арена" е играл и Станислав Манолев, чиято кариера също премина през ЦСКА.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Карло Анчелоти постави рекорд в Шампионска лига
Карло Анчелоти постави рекорд в Шампионска лига
16 полицаи са извършили нарушения във връзка с катастрофата с мигранти в Бургас
16 полицаи са извършили нарушения във връзка с катастрофата с мигранти в Бургас