НОВИНИ

Мерки и ограничения в София заради дербито "ЦСКА-София" и "Левски"

bnt avatar logo
от БНТ
12:51, 07.10.2023
Чете се за: 01:32 мин.
У нас
Слушай новината

Мерки и ограничения за днешното дерби между "ЦСКА- София" и „Левски" на Националния стадион "Васил Левски". Затворени улици ще има и утре, заради Софийския маратон.

На стадиона няма да се допускат зрители с наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия, а малолетни ще се допускат само с придружител и декларация. Входовете ще бъдат отворени още в 12.45 ч. Агитката на ЦСКА ще тръгне от кръстовището на бул. „Патриарх Евтимий" и ул. „Фритьоф Нансен", а привържениците на "Левски" от фен клуба си на бул. „Тодор Александров".

Засилено е полицейско присъствие в района на Националния стадион "Васил Левски" заради мача, който ще започне в 14.45 часа.

В Борисовата градина вече има изградени КПП-та. Няма да се допускат зрители във видимо нетрезво състояние, както и забранени предмети и вещи, включително бутилки, парфюми и чадъри, съобщават от МВР.

Ограничения на движението и паркирането ще има в столицата и утре, за Софийския маратон, в който ще участват близо 5000 души. Маршрутът преминава от площад Княз Александър I по централните улици.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лионел Меси е пред завръщане в игра за Интер Маями
Лионел Меси е пред завръщане в игра за Интер Маями
Боксов клуб Локомотив Сф показа отличията си
Боксов клуб Локомотив Сф показа отличията си