НОВИНИ

Монако изпусна трите точки срещу Лориен в последните секунди

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:09, 17.09.2023
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
монако изпусна точки лориен последните секунди
Слушай новината

Отборът на Монако изпусна победата в заключителните секунди и спечели само точка при визитата си на Лориен, след като завърши 2:2 в мача си от 5-ия кръг на френската Лига 1.

Срещата на брега на Атлантическия океан започна по мечтан начин за домакините, които откриха резултата след по-малко от две минути игра чрез новото си попълнение Айегун Тосин.

Александър Головин обаче възстанови равенството още в 17-ата минута, след като руснакът се възползва от асистенция на Юсуф Фофана.

След почивката Головин пък влезе в ролята на асистент, подавайки на Фоларин Балогун, за да може американският нападател да донесе пълния обрат за своя тим, реализирайки своя първи гол с екипа на "монегаските" след пристигането си от Арсенал през лятото.

Това попадение обаче не стигна на момчетата на Ади Хютер за пълния комплект точки от този двубой, тъй като дълбоко в добавеното време Роман Февр вкара във вратата на бившия си тим за крайното 2:2 и така открадна точката за Лориен.

В подреждането Монако остава на върха с актив от 11 точки, но пропусна чудесна възможност да увеличи преднината си пред своите преследвачи, докато "мерлузите" са 11-и с 6 пункта.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Наводнения обхванаха части на Испания и Франция
Наводнения обхванаха части на Испания и Франция
Спекулации около здравето на чеченския лидер Рамзан Кадиров
Спекулации около здравето на чеченския лидер Рамзан Кадиров