НОВИНИ

Надал все още не е решил дали ще играе още тази година

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:42, 13.10.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Тенис
надал все решил дали играе година

Втората ракета в света Рафаел Надал разказа за плановете си за остатъка от сезон 2020 и обясни, че все още не е решил нищо за евентуалните си участия в турнири.

Роденият в Манакор тенисист, сподели, че ще разговаря със семейството си и треньорския екип относно каква ще бъде неговата програма за остатъка от годината.

"Не знам какъв ще бъде календара ми за останалата част от сезона. Не мога да кажа дали ще играя повече през 2020 г. Още не съм решил дали ще се придържам към обичайното си разписание или няма да играя до следващата година. Предстои ми да взема решение. Трябва да поговоря със семейството ми и екипа по повод заключителния турнир на АТР и други съревнования, особено тези, които стартират в близките дни. Трябва да се успокоим, да анализираме ситуацията и да направим следващата стъпка."

Матадора, който в неделя триумфира за 13-ти път на Ролан Гарос след успех над Новак Джокович, отправи поглед и към следващия сезон, говорейки за турнирите в Австралия.

"В Австралия ще бъдем поставени под доброволна двуседмична карантина преди началото на турнира. Настоящата ситуация изисква умни и правилни решения. В последните дни мислих за Ролан Гарос, в плановете ми ще се фокусирам в скоро време", заяви испанецът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кузманов с победа в основната схема в Лисабон
Кузманов с победа в основната схема в Лисабон
Левандовски се размина с тежка травма
Левандовски се размина с тежка травма