Ники Кънчев: Успехът на Мария Бакалова не е толкова изненадващ, защото тя е подготвена

от БНТ
09:12, 17.03.2021
11427
Чете се за: 02:20 мин.
Още
Слушай новината

Мария Бакалова се превърна в един лакмус на нашето общество. От гледна точка на шоубизнеса, аз искам повече такива събития, в нашата страна да се случват такива големи неща. Това коментира в "Денят започва" по БНТ журналистът и тв водещ Ники Кънчев по повод историческия успех на първата българска актриса с номинация за "Оскар".

Защо тя успя - възможно ли е една българка от "Меден рудник", Бургас, да стигне до Холивуд, попита риторично Ники Кънчев.

Първо - евала на родителите ѝ, че са я подготвили, че са я насочили колко важно е образованието ѝ, учила е в профилирана гимназия, след това в НАТФИЗ. Успехът ѝ не е толкова изненадващ, тя е подготвена, подчерта Ники Кънчев.

Тук критиките са, че "Борат" не е на необходимата висота, но този филм е за пороците в Америка, за техния ламтеж за пари, много силна и смела сатира е. Факт е, че това наше момиче влиза и тя изнася филма реално - че Борат има дъщеря и той я промотира навсякъде, категоричен е журналистът.

Тя играе много добре - използва мимиките, лицето си, поставят се въпроси за равноправието на жените, на медиите, допълни той.

Тя не се срамува да каже откъде е, говори много добре за България, за българската театрална школа, казва, че има много други момчета и момичета като нея, смята Ники Кънчев.

У нас битува мнението, че най-великите български актьори нямат "Оскар", а пък "някаква 24-годишна пикла" ще спечели - ами това е положението, навремето си пишехме с руските приятелчета, а сега гледаме телевизия през телефона, коментира водещият. Така че, нека да мачка, сега е нейният момент!

Тя е един много добър посланик на България в това време, категоричен е Ники Кънчев.

Вижте разговора във видеото

Гледайте още от "Денят започва"

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Почина жената в кома с COVID-19, която роди близнаци в Бургас
Почина жената в кома с COVID-19, която роди близнаци в Бургас
Последен ден от изборите в Нидерландия
Последен ден от изборите в Нидерландия