НОВИНИ

Николай Бодуров става част от треньорския щаб на Пирин Благоевград

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:52, 27.07.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
пирин освободи капитана бодуров станислав костов трима футболисти
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Опитният защитник Николай Бодуров вече ще изпълнява ролята на играещ треньор в отбора на Пирин Благоевград, обявиха от клуба.

Бодуров ще стане част от щаба на наставника Радослав Митревски, като задачата му ще бъде да помогне на "орлетата" със своя опит, а при необходимост ще бъде използван и на терена.

Новината бе обявена от "орлетата" на тяхната Фейсбук страница, където от клуба съобщават още, че бившият български национал вече е започнал обучението си за треньорски лиценз.

"Николай Бодуров отново става дейна част от Пирин! След като той не е спирал да бъде част от представителния отбор, "зеленото" сърце ще помага със своя опит на състава и старши треньора Радослав Митревски, а при нужда ще влиза в игра. Бодуров вече стартира и обучението си по придобиване на треньорски лиценз UEFA A и показва голямо желание за развитие. В тренировъчния процес и мачовете "железният" бранител ще бъде пример за играчите със своя голям футболен опит, мъжество и характер. Той не веднъж е доказвал, че за битките на терена трябва характер, а за емблемата на Пирин трябва сърце. Всички в клуба пожелаваме на Николай Бодуров още много успехи с Пирин!", написаха от Пирин Благоевград.

Николай Бодуров е юноша на "орлетата" и има на сметката си общо 118 мача за клуба и 1 гол за двата си престоя с екипа на Пирин. В дългата си кариера бранителят е защитавал още цветовете на родните Литекс и ЦСКА, английския Фулъм, датския Мидтиланд и иранския Естеглал.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Собственикът на обърналия се край Карнобат камион е санкциониран няколко пъти за нерегламентиран превоз
Собственикът на обърналия се край Карнобат камион е санкциониран няколко пъти за нерегламентиран превоз
Павел Колев: Не мога да се науча да участвам в сделки на дребно
Павел Колев: Не мога да се науча да участвам в сделки на дребно