НОВИНИ

Николай Панайотов: Заслужавахме повече победата

николай панайотов заслужавахме повече победата
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
18:14, 10.02.2024
Чете се за: 02:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов не скри разочарованието си след загубения финал с дузпи от състава на Лудогорец в мача между двата тима за Суперкупата на България.

В редовното време двубоят на стадион "Ивайло" приключи при резултат 1:1, а любопитното бе, че "червените" намериха начин да стигнат до равенството, въпреки че през цялото второ полувреме играха с човек по-малко.

Заради това си поведение футболистите на ЦСКА 1948 заслужиха похвали от своя наставник, според когото малко късмет е лишил отбора от крайния триумф.

"Не ни достигна късмет, знаете дузпите са лотария. Но аз поздравих момчетата и смятам, че ние заслужавахме повече победата. Отборът ни игра по-добре през първото полувреме от Лудогорец, но в началото направихме една грешка, която ни коства гола. Видяхте колко много картони бяха показани от съдията, както и червен – това си повлия. Но нашият отбор даде всичко от себе си днес. И аз им казах в съблекалнята, че това е пътят и един ден лошият късмет ще се обърне за тях. От начина на игра съм изключително доволен, нямам забележки и мисля, че всички се хвърлиха за победа. Преди мача коментирахме, че това е един мач и трябва да дадем всичко от себе си. Но доза късмет не ни стигна", заяви Панайотов.

Младият специалист разкри още, че Реян Даскалов, който направи решителния пропуск при дузпите, показал емоции в съблекалнята след загубата.

"Рио го прие много тежко, защото днес е рожденик, но аз го поздравих за играта, защото се справя отлично. Никой не бива да бъде обвиняван, че е изтървал дузпа. Иначе съставът ни е същият почти, не сме се разделили с кой знае колко основни футболисти. Смятам, че имаме доста голямо подобрение – и това е и целта ни. Да се подобряваме в играта и да се класираме колкото можем по-напред в първенството", сподели Николай Панайотов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Филип Ромбаут - съветите от бизнеса към политиците
Филип Ромбаут - съветите от бизнеса към политиците
Георги Дерменджиев: Победата беше важна за самочувствието на отбора
Георги Дерменджиев: Победата беше важна за самочувствието на отбора