НОВИНИ

Нинова към президента: Обяснете как се стигна до пълния ви синхрон с Борисов

bnt avatar logo
от БНТ
14:23, 27.04.2022
5578
Чете се за: 01:45 мин.
У нас
Слушай новината

"Г-н Радев, обяснете метаморфозата си от вдигнат юмрук срещу Борисов до пълния ви синхрон днес.", това се казва в позиция, която вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова публикува във Фейсбук "в отговор на обвиненията на Румен Радев."

В ранния следобед президентът заяви, че вече има разкрития къде отива българското оръжие и "недоумява как министърът на икономиката ще обясни това на българите и на левите хора, които винаги са били срещу войните."

Румен Радев: Правителството дължи категоричен отговор на гражданите чии интереси обслужва

В отговор Корнелия Нинова посочва:

"Г-н Радев, искате аз да обясня на левите хора какво става с българското оръжие, но ще трябва вие да обясните на тези, които два пъти ви издигат и избират за президент какви договори за износ на оръжие е подписало вашето служебно правителство. Защото и сега, разрешения за износ се издават въз основа на подписаните тогава. И много добре знаете, че дестинациите и тогава, и сега са същите - над 50 държави и нито една не е Украйна. Ще трябва да обясните на левите хора защо така яростно нападате собственото си отроче -"Продължаваме промяната", което създадохте, за да убиете БСП. И най-вече да обясните метаморфозата си от вдигнатия юмрук срещу Борисов преди година до абсолютния ви синхрон днес."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Програма на българските джудисти на Евро 2022 в София
Програма на българските джудисти на Евро 2022 в София
От БФС наказали треньор на Берое по погрешка
От БФС наказали треньор на Берое по погрешка