НОВИНИ

Новите собственици на Нюкасъл вече работят за смяната на треньора

Нюкасъл ново ръководство
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
07:29, 19.10.2021
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Новото ръководство на Нюкасъл вече е подготвило списък с желаните треньори, които евентуално да оглавят клуба, информира The Times. Според източника, основен претендент за поста е мениджърът на Рейнджърс Стивън Джерард.

Останалите две имена, които се спрягат за треньори са селекционерът на националния отбор на Белгия - Роберто Мартинес и наставникът на Виляреал Унай Емери.

На 7 октомври беше потвърдена сделката по закупуването на Нюкасъл от саудитски консорциум, който има желание да смени треньора на „свраките“.

Очаква се настоящият мениджър на Нюкасъл Стив Брус да бъде освободен. Самият той заяви, че разбира разочарованието на феновете на Нюкасъл, но настоя, че не възнамерява да напусне поста си.

Пред погледа на новите собственици, които бяха на трибуните на „Сейнт Джеймсис Парк“ в неделя, отборът претърпя разочарование в юбилейния си мач номер 1000 като мениджър в кариерата след поражението от Тотнъм с 2:3.

Фенове на Нюкасъл скандирали "герой" по адрес на лекаря, спасил запалянкото на тима

Мачът беше прекъснат за около 10 минути, за да се окаже спешна помощ на фен на Нюкасъл на трибуните. Бързата реакция на медици, футболисти и съдията се оказаха решаващи и привърженикът е в болница в стабилно състояние.

Героичните действия на двама от Тотнъм може би спасиха човешки живот

„Поздравявам всички – играчи, лекари, медицински лица, всички. За щастие, има дефибрилатор. Медиците са спасили живота на човека, за което всички сме щастливи. Щастлив съм, че той изглежда вече в стабилно състояние, нашите мисли са със семейството му и се надявам скоро да се оправи“, завърши старши треньорът на Нюкасъл.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ще се въведат ли допълнителни COVID мерки?
Ще се въведат ли допълнителни COVID мерки?
Започва операцията по разтоварването на "Вера Су"
Започва операцията по разтоварването на "Вера Су"