НОВИНИ

Отново търсят изчезналия Янек Миланов в язовир "Дяково"

Снимка: БНТ/Архив
bnt avatar logo
от БНТ
11:46, 08.12.2020
Чете се за: 00:34 мин.
Регионални

Поредна акция по издирването на изчезналия на 31 юли дупничанин Янек Миланов започна тази сутрин. Претърсва се терена на язовир "Дяково".

Водолази с лодки обхождат язовира, а в акцията участват и служители на районното полицейско управление в Дупница, на областната дирекция на полицията в Кюстендил и от главна дирекция "Национална полиция“.

Преди десетина дни отново водолази обхождаха язовира, но резултат нямаше. Ако времето позволява, и утре специализираните екипи ще продължат огледа на язовир "Дяково", казаха от пресцентъра на полицията в Кюстендил.

Припомняме че, Янек Миланов изчезна безследно преди повече от 4 месеца, като за последно е засечен да се качва в автомобила на Васил Капланов. Капланов е задържан под стража, но не заради изчезването на Янек Миланов, а във връзка със заплахи за убийство, които е отправил в социалните мрежи към мъж, коментирал мистериозното изчезване на Янек в края на месец юли. В началото на декември срокът на разследването, което се води във връзка с изчезването на Миланов, беше удължен с още два месеца.

Автор: Станислава Христова

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Няма съгласие за преговорната рамка за Скопие
Няма съгласие за преговорната рамка за Скопие
Пожар изпепели къща в центъра на Русе
Пожар изпепели къща в центъра на Русе