НОВИНИ

Пол Погба е бил изнудван от гангстери?

Пол Погба
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
09:45, 29.08.2022
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Футболистът на Ювентус Пол Погба е бил заплашван от организирана група от хора, които се опитват да го изнудват. Полицията във Франция е започнала разследване по твърденията на играча, информира агенция Франс прес.

Новината идва, след като братът на звездата на Ювентус заяви, че планира да направи "големи разкрития", които да накарат фенове и съотборници да го погледнат в различна светлина.

Матиас Погба обяви още чрез социалните мрежи да разкрие "много важни неща" за суперзвездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, както и въпроси за "почтеността" по отношение на агента на Погба Рафаела Пимента.

В изявление адвокатите, майката и агентът на Пол Погба обявиха: „Последните изявления на Матиас Погба в социалните мрежи не са изненада. Те идват след заплахи и опити за изнудване от организирана група срещу Пол Погба. Компетентните органи в Италия и Франция бяха информирани преди месец и няма да правим повече коментари във връзка с разследването."

В момента Пол Погба е извън терените заради контузия, но се очаква скоро да се завърне и да бъде част от френския национален отбор на Световното първенство в Катар тази зима. Преди да се присъедини отново към Ювентус той носи екипа на Манчестър Юнайтед.

"Вярвам, че френската, италианската и английската общественост, феновете на брат ми и още повече – френският национален отбор, Ювентус, съотборниците му и неговите спонсори, заслужават да знаят определени неща, за да вземат информирано решение, дали заслужава възхищението, уважението и любовта на обществото", сподели братът на Погба в социалните мрежи.

По непотвърдена информация Матиас Погба е бил сред хората, които са изнудвали футболиста.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Белгийският министър на енергетиката призова за замразяване на цените на газа
Белгийският министър на енергетиката призова за замразяване на цените на газа
Кои 12 баскетболисти ще представят България на Европейското първенство?
Кои 12 баскетболисти ще представят България на Европейското първенство?