НОВИНИ

Последните две срещи на националите по футбол по БНТ 2 и БНТ 3

Зрителите ще гледат на живо на 16 ноември Кипър - България от 20.00 ч. по БНТ 3, а на 20 ноември Люксембург – България от 16.00 ч. по БНТ 2

последните две срещи националите футбол бнт бнт
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
07:40, 16.11.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

БНТ ще излъчи на живо завършека на годината за българския национален отбор по футбол с двете контролни срещи срещу Кипър на 16 ноември и срещу Люксембург на 20 ноември.

Двете приятелски срещи футболните фенове ще гледат на живо - в сряда (16 ноември) мачът срещу Кипър е от 20.00 ч. по БНТ 3, а в неделя (20 ноември), мачът срещу Люксембург започва в 16.00 ч. по БНТ 2, като и в двете срещи представителният ни тим ще гостува.

Студиото за двубоя Кипър - България ще бъде с водещ Иво Бързаков и ще започне в 19.30 ч. по БНТ 3. Гости ще бъдат Пламен Николов и Стоян Орманджиев, коментатор на срещата ще е Илиян Енев. След това националният отбор пътува за Люксембург, където в неделя, 20 ноември, ще гостува отново. Студиото започва отново половин час по-рано – 15.30 ч. Гости на Иво Бързаков ще бъдат Ангел Славков и Антони Здравков, а на коментаторския пулт зрителите ще чуят Петър Василев. И за двете срещи БНТ ще има свой пратеник на място - Росен Станчев, който заедно с оператора Анатолий Грозданов, ще предава всичко най-съществено от лагера на националите и ще дава възможност на аудиторията да чуе първите мнения от нашия щаб непосредствено след края на двата мача.

След чудесните впечатления, които отборът остави след първите два двубоя под ръководството на селекционера Младен Кръстаич и победите срещу Гибралтар и Северна Македония в Лигата на Нациите през септември, сега „лъвовете" са амбицирани да покажат на привържениците, че успехите не са случайни.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ден шести: Периметърът на издирването на Александър е значително разширен
Ден шести: Периметърът на издирването на Александър е значително разширен
Журналистът Николай Кръстев: Свидетели сме на уравновесено и балансирано решение на световните лидери
Журналистът Николай Кръстев: Свидетели сме на уравновесено и балансирано решение на световните лидери