НОВИНИ

Предрекоха победа за Макгрегър срещу Поарие, но загуба от шампиона на UFC в лека категория

bnt avatar logo
от Димитър Русев
12:55, 05.07.2021
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Бившият претендент за титлата Кевин Лий смята, че Конър Макгрегър има достатъчно сила, за да победи отново Поарие, но не мисли, че ще може да победи Чарлз Оливейра.

Победителят в основното събитие на UFC 264 се очаква да се бие с новия шампион от 155 паунда Чарлз Оливейра за колана по-късно тази година, но Лий смята, че който и да спечели, няма да мине през Оливейра.

Лий някога е бил претендент за титлата в лека категория, изправяйки се срещу Тони Фъргюсън за временен колан през 2017 г., а Макгрегър все още работи усилено да се върне в клетката.

Той вярва, че ирландецът има всичко необходимо, за да пресъздаде първото си представяне срещу Поарие през 2014 г., когато го срази още в началото.

"Не знам" - каза Лий на журналистката Хелън Йи - "Виждам, че Конър може да спечели от това. Мисля, че той ще направи необходимите корекции и ще спечели, но въпреки това, нито един от тях няма това, което трябва, за да победи някой като Чарлз Оливейра".

Лий трябваше да се бие с непобедения Шон Брейди при завръщането си в клетката на подземното шоу в събота, но беше принуден да се откаже поради травма.

Последното му излизане беше в началото на миналата година срещу Оливейра и той каза на репортерите, че е отделил известно време, за да работи върху уменията си.

Брейди написа в Инстаграм: "За съжаление няма да се бия с Кевин Лий на 10 юли.

Доколкото разбирам, той е контузен и е бил принуден да се откаже от двубоя, екипът ми се надява да преподпише битката за август.

Благодарение на всички мои семейни приятели и фенове, които ме подкрепят, това е само неравност по пътя ми да стана шампион".

Очаква се двубоят да се проведе на 7 август, ако страните могат да се споразумеят за условията.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Енергийният министър поиска да уволнят ръководството на "Булгартрансгаз"
Енергийният министър поиска да уволнят ръководството на "Булгартрансгаз"
Омбудсманът атакува пред КС пожизнено намалените пенсии
Омбудсманът атакува пред КС пожизнено намалените пенсии