НОВИНИ

Преместиха жребия за "Sofia Open"

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:06, 06.11.2020
Чете се за: 00:38 мин.
Тенис
преместиха жребия sofia open

По решение на ATP жребият за основната схема на Sofia Open 2020 ще бъде теглен днес в 20 часа в зала „Арена Армеец“, където от 7 до 14 ноември ще се проведе петото издание на тенис турнира от категория ATP 250.

Първоначално церемонията трябваше да се състои в 15:00 часа днес, като тя щеще да бъде излъчена на живо на официалната фейсбук страница на Sofia Open.

Въпреки промяната на началния час, жребият отново ще може да бъде наблюдаван на живо във фейсбук страницата на надпреварата.

Началото на турнира е утре с мачовете от първи кръг на квалификациите. Първата сесия стартира в 12 часа, а втората - от 18.

За 8 ноември (неделя) са предвидени мачове от втори кръг в квалификациите, както и от първия кръг на основната схема на сингъл, като сесиите са от 13 и от 18 часа.

В дните от 9 до 13 ноември, когато ще се играят двубоите от първия и втория кръг, четвъртфиналите и полуфиналите на сингъл и на двойки, са със сесии от 12 и 18 часа.

Финалите на двойки и на сингъл на 14 ноември (събота) са предвидени за 12 и 15 часа.

Трима български тенисисти получават "уайлд кард" за основната схема на надпреварата - Димитър Кузманов, Александър Лазаров и Адриан Андреев, а Габриел Донев получава покана от организаторите за участие в квалификациите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Макрон след терористичните атаки: Засилваме граничния контрол в рамките на Шенген
Макрон след терористичните атаки: Засилваме граничния контрол в рамките на Шенген
Депутатите в спор - чие тяло е било в зала
Депутатите в спор - чие тяло е било в зала