НОВИНИ

Признание за репортера на "По света и у нас" Тихомир Игнатов

Йоана Миланова
от Йоана Миланова
21:00, 30.06.2020 (обновена)
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

Престижно отличие за БНТ - Тихомир Игнатов е тазгодишният носител на наградата "Димитър Цонев" в категорията "репортер". Наградите се присъждат в подкрепа на качествената българска журналистика.

Носител на наградата в категорията "водещ" е Николай Дойнов от Нова телевизия, а първата награда за студент беше присъдена на Антонина Лозанова от УНСС.

Въздействащи истории от горещи точки, свързани с трафика на бежанци. Сблъсъци на границата между Турция и Гърция. С тези репортажи Тихомир Игнатов докосна зрителите на "По света и у нас" и журито на Фондация "Димитър Цонев".

Тихомир Игнатов, репортер на "По света и у нас": Обикновено денят има един основен цвят. Обаче истинските истории, големите новини се крият в силуетите на деня.

Тази година темата на конкурса е "Волята да промениш".

Димитър Цонев - син, председател на Фондация "Димитър Цонев": Което дава много по-голяма свобода за интерпретация и едновременно с това прави много по-труден конкурса.

За Тихомир Игнатов посоката е повече от ясна:

Тихомир Игнатов, репортер на "По света и у нас": Аз и колегите ми от "По света и у нас" правим всичко възможно в ефира да не излизат празни думи, а те да бъдат изпълнени със смисъл и със съдържание.

А изпълнените със смисъл думи, свързани в интересни истории, винаги са чути и почувствани.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 Нови специалности за инженери в медицината
Нови специалности за инженери в медицината
Виктория Томова не загуби гейм срещу туркиня на турнира в Белград
Виктория Томова не загуби гейм срещу туркиня на турнира в Белград