НОВИНИ

Ралф Рангник е "изгубил" съблекалнята на Манчестър Юнайтед

Ралф Рангник
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:29, 26.04.2022
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Играчите на Манчестър Юнайтед за губили вяра в настоящия мениджър на тима Ралф Рангник, информира източник пред The Times.

Според информацията, в следствие на неубедителното представяне на тима в последната част от сезона, атмосферата в съблекалнята е станала "токсична".

Някои футболисти не са убедени, че Ралф Рангник и неговият щаб са правилните хора, а още през януари е имало сигнали сред някои от звездите, че не вярват в уменията на германеца.

Много футболисти са били изненадани от решенията на треньора. Те включват преминаване към формация с петима защитници преди поражението с 0:4 срещу Ливърпул. Това се случи, въпреки факта, че отборът почти не е тренирал в такава формация, а самите играчи не са запознати с тази схема.

Коментарите, които Ралф Рангник дава пред различни медии, не останали незабелязани в съблекалнята. Източниците на изданието твърдят, че някои от тях са добре запознати с публичните критики, на които Ралф Рангник ги подлага по време на пресконференции. Изказванията на мениджъра само изостряли атмосферата в отбора.

Представителите от клуба не приели добре думите на мениджъра, че Юнайтед се нуждае от до 10 нови играчи. Той сподели това след поражението от Ливърпул.

Манчестър Юнайтед е на 6-о място в таблицата във Висшата лига, само с 2 точки пред Уест Хем на 7-ата позиция. След края на настоящия сезон обаче в клуба ще има нов мениджър. Ръководството на „червените дяволи“ вече обяви, че на поста ще застане Ерик тех Хаг.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Джорджо Киелини слага край на кариерата си в националния на Италия
Джорджо Киелини слага край на кариерата си в националния на Италия
29 сгради ще бъдат санирани през 2022 г. със средства от бюджета
29 сгради ще бъдат санирани през 2022 г. със средства от бюджета