НОВИНИ

Разширяват периметъра на издирване на изчезналите баща и син от Копринка

bnt avatar logo
от БНТ
11:25, 10.03.2021 (обновена)
Чете се за: 01:57 мин.
У нас
Слушай новината

Трети ден продължава издирването на баща и син от казанлъшкото село Копринка. 28-годишният мъж и 5-годишното му дете, са в неизвестност от 5 март. Полицията започна претърсване на района и местностите около населеното място. До момента няма резултат.

За последно Божидар Ангелов и сина му са видяни в центъра на селото на 5 март, пред магазина, откъдето Ангел купил две бири и шоколад за детето. Били са с лек автомобил без регистрационни номера, който е засечен за последно от видеонаблюдението в края на селото. От там следите им се губят.

Вчера двамата бяха издирвани с дрон и днес търсенето им продължи, като полицията разшири периметъра на север към Стара планина и в двете посоки на Средна хора.

"Започнато е провеждане на всякакъв вид дейности на целия комплекс - оперативно-издирвателни, справочно-аналитични действия за установяването им. Към момента още за съжаление няма положителен резултат. Периметърът на провеждане на тези действия се разширява ежедневно.Имаме осъществен контакт с различни съседни и не съседни дирекции на областни управления на МВР", заяви Христо Петров -директор на Районното управление.

В издирването са включени и технически средства.Не се изключва версията и автомобилът да е паднал в някое дере или в язовир Копринка.

"Работим по всички възможни версии, като не се изключва и тази", допълни Христо Петров.

От полицията призовават, ако някой има информация за изчезналите, да сигнализира на 112, или в най-близкото поделение на МВР.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Четири български победи на старта на „Емил Жечев”
Четири български победи на старта на „Емил Жечев”
Борусия (Дортмунд) отстрани Севиля след нова силна вечер на Холанд и скандали
Борусия (Дортмунд) отстрани Севиля след нова силна вечер на Холанд и скандали