НОВИНИ

Реал Мадрид избегна загуба след гол в края

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:47, 02.03.2021
Чете се за: 00:33 мин.
Футбол
реал мадрид избегна загуба гол края

"Белия балет" стигна до равенство 1:1 при домакинството си на Реал (Сосиедад) в среща от 25-ия кръг на испанската Ла Лига и отново се изравни по точки с големия враг Барселона, като двата тима се намират на 2-то място.

И двата гранда обаче продължават все така да изостават от лидера Атлетико Мадрид, който има пет точки аванс, както и мач в запас.

Гостите от Сосиедад пропуснаха златен шанс да се доближат до 4-ия в подреждането Севиля на само 4 точки, макар че андалусийците са с мач по-малко.

На стадион "Алфредо ди Стефано" в испанската столица момчетата на Зинедин Зидан имаха отличен шанс да поведат в резултата в 22-та минута, но опитът на Мариано Диас срещна гредата.

Домакините очаквано бяха по-активния отбор, но противно на логиката, в 55-та минута Порту засече центриране отляво и с глава откри резултата в полза на гостите от Сан Себастиан.

Изглеждаше, че този гол ще се окаже достатъчен за успеха, но в 89-та минута Винисиус Жуниор донесе точката за "белите", отбелязвайки след успореден пас на Лукас Васкес.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НХЛ - резултати
НХЛ - резултати
България U17 преследва задължително класиране за ЕвроВолей 2021
България U17 преследва задължително класиране за ЕвроВолей 2021