НОВИНИ

Роналдо добавил нови ястия в менюто на Манчестър Юнайтед

Кристиано Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
11:47, 27.09.2021
Чете се за: 03:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава да е „гладен“ за успехи, затова и е помолил готвачите на тима да добавят любимите му храни към менюто в клубната столова.

Португалският национал е известен със стриктната си диета, която включва по шест хранения на ден. Той е помолил хората в кухнята да прибавят в листата и предпочитаните от него ястия, за да може да продължи да спазва режима си.

Сред храните е традиционно португалско ястие, наречено „Бакалхау“, включващо риба треска и яйца.

„Той също така обича и октопод“, споделя източник от Мaнчестър Юнайтед пред „Сън”.

Футболистът залага на протеините в своето меню.

„Той предпочита неща като шунка, яйца и авокадо, а готвачите се опитват да му помогнат с вкусовете от неговата родина“, споделя още източникът.

36-годишният играч се завърна в Манчестър Юнайтед през изминалия месец, след като напусна Ювентус. Той успя да запише четири попадения в първите си три мача.

Навиците на Роналдо вече влияят на съотборниците му, дори и за десертите

Диетата и фитнес режимът, които следва в продължение на почти 20 години, го поддържат в отлична форма, така че да може да играе на високо ниво и към момента. Кристиано Роналдо е противник на алкохола и газираните напитки. При специални случаи си позволява само чаша вино.

Капитанът на националния отбор на Португалия включва често в менюто си риба и маслини. За закуска прибягва до различни видове шунка, сирена и малко кисело мляко. Няколко часа по-късно прави втора лека закуска, включваща тост с малко авокадо. Звездата на „червените дяволи“ похапва до два обяда – за първия предпочита пилешка салата, а след това разнообразява с риба, яйца, салата и маслини.

За вечеря той отново предвижда две ястия. Похапва си отново риба (всеки път различен вид) или ще яде пиле или пържола. Общият му прием на ден е около 3200 калории.

Преди няколко дни стана ясно, че той влияе и на съотборниците си, които не смеят да си похапнат десерт, когато той е с тях в столовата.

В края на миналата седмица бившият играч на Ювентус обаче беше забелязан да влиза в заведение за бързи закуски в Манчестър. Той обаче не е бил забелязан да похапва от сандвичите.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мощен трус разтърси гръцкия остров Крит
Мощен трус разтърси гръцкия остров Крит
Социалдемократите печелят изборите в Германия с крехка преднина
Социалдемократите печелят изборите в Германия с крехка преднина