НОВИНИ

Сблъсъкът между ЦСКА 1948 и ЦСКА ще се състои в Бистрица, феновете на "армейците" ще бойкотират мача

цска 1948 похвали ново табло стадиона бистрица
Снимка: ПФК ЦСКА 1948
bnt avatar logo
от БНТ
11:05, 09.03.2023 (обновена)
Чете се за: 02:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на ЦСКА 1948 ще домакинства на стадион "Витоша" в Бистрица в двубоя от 23-ия кръг на Първа лига срещу ЦСКА.

Това беше потвърдено след среща между ръководството на отбора, представители на СДВР и гостуващия тим. Полицията поема опазването на обществения ред в района по време на мача в неделя, 12 март.

„Благодарим на представителите на полицията, които подходиха професионално и с разбиране към организацията на срещата и ще се погрижат тя да мине без нарушаване на обществения ред. Както при всеки мач, ръководството на ЦСКА 1948 гарантира, че организацията на стадиона ще е перфектна и на европейско ниво", заяви изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.

По време на срещата между трите страни беше определен и начинът, по който ще се разпространяват билетите за привържениците на отбора гост. Пропуските за гостуващия отбор ще бъдат предадени на ЦСКА. В деня на мача билети на стадиона или друго място няма да се продават.

В социалната мрежа "Фейсбук" привържениците на ЦСКА обявиха, че не възнамеряват да влизат на стадиона, а вместо това да проследят срещата отвън.

Ето и публикацията им:

Армейци,

Доказвано е многократно през годините, че живеем в страната на абсурдите. Докато за едни са отпускани 300 билета на цена от 15 лв., на други се дават 200 на цена от 30 лв. Разбираме принципа на пазарната икономика, но не приемаме това да се случва на наш гръб. Още повече от доказани плагиати и сенчести фигури като собственика на (кен)еФБЕТ.

Неколкократно помолихме отговорните институции мачът да бъде преместен за всеобщо удобство на ст. "Васил Левски". Глас в пустиня. Когато думите не могат да влияят е време за действия.

Очевидно е, че разумът не надделява, затова бихме искали да ви информираме, че взехме решение в неделя да не влизаме на стадиона, а да стоим отвън, където със сигурност няма да бъдем 200. Щом не ни позволяват да влезем всички, няма да влезе никой.

Борбата е безмилостна и жестока за любимия отбор и нас, така че място за отстъпление няма. Всички на мача! САМО ЦСКА!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протести и арести в Гърция седмица след жп катастрофата
Протести и арести в Гърция седмица след жп катастрофата
Атланта взе визитата си на Вашингтон въпреки 43-те точки на Порзингис
Атланта взе визитата си на Вашингтон въпреки 43-те точки на Порзингис