НОВИНИ

Септември няма да се бори за участие Първа лига

bnt avatar logo
Източник: БНР
14:40, 28.07.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Футбол
септември отказва атака първа лига

"Имаме млад отбор, който ще обиграваме и през новия сезон няма да атакуваме място в първа лига", заяви в интервю за "Хоризонт" Кристиян Добрев.

Съставът на Септември ще остане и следващия сезон във Втора лига, след като бе победен с 2:0 от Царско село в мач за влизане в най-елитното ниво на българския футбол. Това принуди клуба да направи доста промени в отбора и от него си тръгнаха 12 футболисти, както и треньорът на тима Милен Радуканов.

"Ще продължим с налагането на наши собствени кадри. Бюджетът в клуба е намален и затова няма да имаме за цел на всяка цена да гоним място в първа професионална футболна лига. Работили сме с Христо Арангелов и Мариян Христов и затова решихме отново да заложим на тях като треньорски екип", каза още спортният директор на Септември Кристиян Добрев.

От днес столичния тим подновява тренировки, а в края на седмицата ще бъдат направени задължителните PCR тестове в началото на месец август. В края на миналата седмица четирима футболисти и треньорът на вратарите бяха заразени с COVID-19 и поставени под карантина за срок от 14 дни. След проведени повторни проби в представителния отбор, резултатите показаха, че няма други болни.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ботев (Пловдив) взе нападател от Монтана
Ботев (Пловдив) взе нападател от Монтана
Габриел Донев е шампион на "Амбинор Къп"
Габриел Донев е шампион на "Амбинор Къп"