НОВИНИ

Силвестър Сталоун работи усилено над мемоарите си

силвестър сталоун работи усилено мемоарите
Снимка: Архив/БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
15:12, 14.09.2024
Чете се за: 02:00 мин.
Още
Слушай новината

Силвестър Сталоун разкри детайли от книгата, над която работи, пред сайта Ти Ем Зи.

Слай споделя, че в мемоарите си ще разкаже за пътуването му от човек, който най-вероятно е щял да свърши на електрическия стол, до филмова икона. Част от книгата е посветена на това как едно пътуване до Ню Йорк по време на фестивала в Удсток през 1969 г. го е накарало да осъзнае, че трябва да остави своя отпечатък върху света и това променя изцяло живота му.

Книгата трябва да излезе догодина, а 78-годишният Сталоун я определя като "задължително четиво... особено за феновете на "Рамбо" и "Роки".

По-рано тази година стана ясно, че издателството "Уилям Мороу", подразделение на "Харпърс", е придобило правата върху мемоарите на Сталоун с работно заглавие "Стъпките".

Книгата е описана като "дълбоко лична" с разказ, оформен от поучителни истории от живота и кариерата на Сталоун. Заглавието на книгата шеговито заимства името си от ключовата сцена на бягане по стълбите пред Музея на изкуствата във Филаделфия от поредицата "Роки" на Сталоун.

"Тази книга ще покаже, че Слай е човек, за когото нищо не е било лесно. Той си е заслужил всичко", споделя Бърд Лийвъл от издателството и добавя: "Той просто е знаел да залага на себе си, защото е вярвал в себе си. И това е посланието в много от филмите му: личният триумф, който преодолява трудностите. Тази книга ще се докосне още повече до това и ще позволи на хората наистина да разберат защо толкова много обичат всичките му филми".

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вучич сложи подписа си за връщане на задължителната военна служба в Сърбия
Вучич сложи подписа си за връщане на задължителната военна служба в Сърбия