НОВИНИ

Симеон Александров: Феновете и ръководството ме приеха добре

Симеон Александров
Снимка: ПФК ЦСКА
bnt avatar logo
от БНТ
17:06, 08.09.2022
Чете се за: 03:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Новото попълнение на ЦСКА Симеон Александров е впечатлен от реакцията на феновете и ръководството на клуба след трансфера му в при столичани.

Доскорошният футболист на Септември подписа многогодишен договор с "червените", като обеща, че ще даде всичко от себе си за новия си клуб.

"На осем години започнах да играя в школата на Локомотив Пловдив. Оттам тръгна всичко - играх добре, показах добри игри. След това Септември ми прати покана. Не знаех дали мога да направя стъпката към София, защото е тежко да оставиш семейството си и да заживееш сам на 12 години. Доволен съм, че направих тази крачка. Спечелих доверието на Септември. Лека-полека се доближих към мъжкия футбол, където отново не ми беше леко, защото трябваше да направя добри игри", разказва той пред клубната медия.

До момента през кампанията Александров е изиграл 8 мача от началото на първенството, в които е отбелязал 4 попадения и е направил една асистенция.

"Отличавам се с това, че съм много пъргав, бърз и техничен. Не ме е страх да играя един на един. Семейството много ми помага, с тази подкрепа съм стигнал до тези моменти. Трябва да съм им много благодарен. Не можах да живея много с тях, но ако искам да стана футболист, трябва да жертвам някои неща. Те много се зарадваха, защото ЦСКА е много голям клуб. Не съм очаквал, защото в главата ми беше само да показвам добри игри и постоянство", добави той.

Младежът разказа първата си реакция, щом научил за интерес от страна на ЦСКА.

"Когато разбрах за ЦСКА бях в шок - толкова голям отбор да иска 18-годишен. Бях много радостен, необяснимо е с думи. Тук има много добри футболисти. Ще ми бъде много тегаво, трябва да започна всичко отначало. Трябва да спечеля доверието на треньора и ръководството. Трябва да се влагам на 120% на тренировките. Мисля, че ще стана по-добър. Очакванията ми са да покажа, че не са ме взели случайно. Трябва да покажа, че заслужавам да играя с добри игри, голове и асистенции. Феновете и ръководството ме приеха добре. Моята мечта се сбъдна, да играя в голям отбор", допълни той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Премиерът Гълъб Донев се срещна с посланиците от страните членки на ЕС и представителството на ЕК
Премиерът Гълъб Донев се срещна с посланиците от страните членки на ЕС и представителството на ЕК
Премиерът Гълъб Донев се срещна с представители на ръководството на „Лукойл“
Премиерът Гълъб Донев се срещна с представители на ръководството на „Лукойл“