НОВИНИ

Симеон Иванов ще партнира на Христина Христова в „Денят започва“ по БНТ 1

Христина Христова и Симеон Иванов ще споделят първи на зрителите важното от деня всеки делничен ден между 5:55 ч. и 9:00 ч.

симеон иванов партнира христина христова bdquoденят започваldquo бнт
bnt avatar logo
от БНТ
15:04, 20.04.2022
10477
Чете се за: 01:57 мин.
У нас
Слушай новината

От 26 април (вторник) към екипа на сутрешния блок „Денят започва“ по БНТ 1 се присъединява журналистът Симеон Иванов, който ще партнира на водещата Христина Христова.

От понеделник до петък между 5.55 ч. и 9.00 ч. Христина Христова и Симеон Иванов ще споделят първи на зрителите важното от деня и ще коментират с политици, експерти и анализатори всички актуални теми от България и света.

Симеон Иванов е завършил „Политически науки“ и „Социология“ във Франкфурт на Майн, Германия и „Международна политика“ в Лайден, Нидерландия. Започва своя професионален път като водещ на подкаст на обществено-политическа тематика. Автор е на аналитични статии и материали, работил е и в неправителствена организация, чиято кауза е борбата с негативните демографски тенденции.

„Да се присъединя към екипа на сутрешния блок „Денят започва“ по БНТ 1 и да работя рамо до рамо с Христина Христова е страхотен шанс за мен и, разбира се, огромно предизвикателство. Христина е изключителен професионалист, със собствен екранен стил и присъствие. Тя има невероятна реакция, бърза мисъл и журналистически усет. Надявам се да усвоя поне част от тези нейни качества. Благодаря на БНТ и на дирекция „Новини и актуални предавания“ за възможността, която дават на мен и на всички останали млади и прохождащи журналисти. Тук можем да се учим от най-добрите. Бързо осъзнах за каква интензивност и денонощен труд става дума. Благодаря на всички от „Денят започва“ за топлото посрещане и доброто отношение“, споделя Симеон Иванов.

Снимки: Десислава Кулелиева

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Близо 3,8 млн. лв. глоби за ЕВН потвърди Върховният административен съд
Близо 3,8 млн. лв. глоби за ЕВН потвърди Върховният административен съд
Любослав Методиев на финал на Европейското по бокс за младежи
Любослав Методиев на финал на Европейското по бокс за младежи