НОВИНИ

Синовете на Ганчев и Инджов поемат ЦСКА?

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:17, 22.02.2021
Чете се за: 00:52 мин.
Български футбол
синовете ганчев инджов поемат цска

Отборът на ЦСКА-София все пак ще бъде под управлението на Ганчев и Инджов, но начело на "червените" ще застанат техните синове - Данаил Ганчев и Диян Инджов.

Както е известно, след преминаването на Али Соу под наем в руския Ростов, фен клуб "Офендърс", който бе по-късно бе разформирован, изрази недоволството си към управленческите решения на клуба, в следствие на което Гриша Ганчев и Илиян Инджов заявиха, че се оттеглят от ЦСКА.

„Ситуацията не е приятна, но гледаме да си следваме тренировъчния процес. Имаме 3 месеца и с момчетата си говорихме, че ще направим всичко възможно, за да станем шампиони. Това е както за нас, така и за клуба, за нашите фенове и за господин Ганчев. За нас е изненадващо неговото решение. Ние ще се постараем той да размисли“, каза капитанът Петър Занев.

„Не сме разговаряли с г-н Ганчев. Аз съм футболист и гледам как се представяме на терена. Господин Пламен Марков и главният мениджър Стойчо Стоилов дойдоха и говориха с нас. Имаше напрежение особено през първото полувреме. Бяхме доста сковани и им казах, че трябва да се отпуснем, защото разбрахме, че Лудогорец направи грешна стъпка и за нас беше задължително да победим. Трябва да се справяме с емоциите си и да демонстрираме по-добра игра“, допълни още той.

По време на мача с Черно море (Варна) на "Българска армия" не е присъствал никой от ръководството освен финансовият директор Трифон Попов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трима световни шампиони пристигат в Банско за Световната Купа
Трима световни шампиони пристигат в Банско за Световната Купа
Бойко Борисов ще е водач на листата на ГЕРБ в Пловдив
Бойко Борисов ще е водач на листата на ГЕРБ в Пловдив