НОВИНИ

Сираков: Съдийства се на определени отбори, Лудогорец е един от тях

Смяна на собствеността на този етап не стои на дневен ред. Това обяви собственикът на Левски Наско Сираков, по време на обявяването на кампанията за абонаментни карти
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
12:04, 09.11.2022
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Всички знаем, че в българския футбол се съдийства на определени отбори. Лудогорец е един от тях. Абсолютно! Това заяви собственикът на Левски Наско Сираков в подкаста "Неформално с Георги Петков".

"Откраднаха ни прекалено много точки чрез съдийството. Кашай не е главният виновник. Огромната вина е в самите съдии, които са зависими и една част от тях - корумпирани. Боби каза, че ще прави промени, но такива не виждаме. И той си носи вината за това, че се прави, че не вижда какво правят тези под него", добави легендата на "сините" по темата за съдийството в Първа лига.

Сираков коментира и декларацията на Левски срещу ръководството на БФС, в която "сините" искат да бъде свикан извънреден изборен конгрес на централата.

"В декларацията ни посочихме абсолютно всичко, върху което искаме да се акцентира вниманието. Персонално не атакуваме Боби Михайлов, а системата и начина, по който се работи в нашия футбол. За определени отбори всяка седмица се случва Баташкото клане. Само като видя нарядите за кръга и мога да ви кажа какво ще се случи. Така не може да се продължава", каза той. "Никога не съм искал да бъда президент на Българския футболен съюз. Подобна мисъл не ми е минавала през съзнанието, още повече предвид ангажиментите ми с Левски".

"Единствено по времето на Божков бяха погасявани дългове. Той щеше вече да е изчистил задълженията към НАП. Преди него тези разходи само се трупаха. Феновете на Левски нямат аналог в българската история. Те са огънят в сърцето на клуба. Няма да спра! Никога! Заради Левски!", каза още голмайстор номер 1 в историята на Левски.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В памет на убития служител на МВР: Минута мълчание и включени сирени на полицейски автомобили (ВИДЕО)
В памет на убития служител на МВР: Минута мълчание и включени сирени на полицейски автомобили (ВИДЕО)
Среща при валията на Одрин: Турските власти се ангажираха да подобрят охраната на границата
Среща при валията на Одрин: Турските власти се ангажираха да подобрят охраната на границата