НОВИНИ

Славия победи Черно море с гол на Карл Фабиен

"Моряците" допуснаха втора загуба през сезона, като предходното поражение отново дойде в столицата - 1:2 от Локомотив София.

Милен Костов
от Милен Костов
21:55, 04.10.2024
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Славия
Снимка: Startphoto.bg
Слушай новината

Славия победи Черно море с минималното 1:0 в мач от 11-ия кръг на Първа лига. Карл Фабиен отбеляза победното попадение в 77-ата минута.

В хода на първото полувреме на стадион "Александър Шаламанов" в София и двата отбора си размениха по един точен изстрел. Пламен Илиев улови слаб изстрел с глава Венцислав Керчев, а Николай Кръстев изби в корнер шут извън наказателното поле на Исмаил Иса.

Попадение на Цветелин Чунчуков пък не бе зачетено заради игра с ръка.

След почивката домакините изчакваха своя шанс, а точният момент дойде в 77-ата минута. Резервата Галин Иванов отне топката в средата на терена и изведе Карл Фабиен сам срещу вратаря. Нападателят се разписа с кинжален удар.

"Моряците" допуснаха втора загуба през сезона, като предходното поражение отново дойде в столицата - 1:2 от Локомотив София. Славия сложи край на серия от 6 последователни срещи без победа и 4 поредни загуби.

Черно море остава на 3-ата позиция в класирането с актив от 19 точки. Славия се изкачи от 11-ото място в подреждането с 11 пункта.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Христомира Поповска, Стефани Стоева и Гергана Павлова продължават на 1/4-финалите на сънгъл на турнира по бадминтон в София
Христомира Поповска, Стефани Стоева и Гергана Павлова продължават на 1/4-финалите на сънгъл на турнира по бадминтон в София