Станислав Балабанов, "Има такъв народ": Властта за нас никога не е била самоцел

от БНТ
08:16, 09.06.2021
5629
Чете се за: 01:37 мин.
У нас
Слушай новината

Властта за нас никога не е била самоцел, ние сме на страната на българските граждани. Това заяви в "Денят започва" Станислав Балабанов, водач на листата на партия "Има такъв народ" в Пазарджик и Перник.

Отчете като проблеми случващото се в здравеопазването, както и санкциите по закона "Магнитски". И вие, и аз знаем, че тези хора са свързвани в корупционни схеми и търговия с влияние, коментира Балабанов.

По думите му от доста време насам не може да се разбере какво прави прокуратурата, затова и хората протестират срещу дейността ѝ.

САЩ са достатъчно силен партньор, те са гарант за добрите ни отношения, за развитието ни по отношение на икономиката и сигурността, като член на НАТО. Какво ще се случи в държавата след изборите зависи най-вече от гражданското общество, каза още Балабанов.

Призова да бъде върната държавността и доверието в институциите, които са били изгубени по време на управлението на ГЕРБ.

Определи Слави Трифонов като достоен лидер, който си спазва обещанията си. Партия "Има такъв народ" спази обещанията си, каза Балабанов и допълни, че няма да влизат в договорки с ГЕРБ, БСП и ДПС и занапред.

Цялото интервю може да видите във видеото.

Гледайте повече от "Денят започва"

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Изтребител на българските ВВС е паднал в Черно море
Изтребител на българските ВВС е паднал в Черно море
Христо Иванов: Готови сме на сътрудничество с протестните партии
Христо Иванов: Готови сме на сътрудничество с протестните партии