НОВИНИ

Станислав Иванов: Просто сме много силни

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:34, 10.10.2020
Чете се за: 00:39 мин.
Футбол
станислав иванов просто сме силни

Футболистът на Левски донесе победния гол за младежкия ни национален отбор срещу Латвия при много важната победа с 1:0, която запази шансовете на "Лъвовете" за класиране на Евро 2021.

След мача Станислав Иванов изрази мнението си на стадион "Славия":

"Играхме доста по-добре от съперника, владеехме топката. През второто полувреме си чакахме момента и мисля, че заслужено победихме."

С този успех нашите събраха актив от 14 точки и отиват на 13 октомври в Полша за победа, която ще ги изкачи на 2-та позиция в подреждането, която може да осигури квотата за Европейското първенство.

"Латвия е затворен противник, играят всички отзад и е много трудно да им вкараш гол. Гледате статистиката, че пускат малко голове."

На въпрос защо отбора на Александър Димитров играе по-успешно със силните съперници и има доста повече трудности с по-слабите, нападателят на Левски заяви:

"Ние сме просто един много силен отбор, защото другите се надиграват с нас, а по-слабите се затварят. За гола чудесно ме видя Георги Русев, ние ги тренираме тия неща постоянно. Относно конкуренцията с Тонислав, за мене няма значение кой вкарва, важното е отборът да побеждава."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разчистиха активизиралото се ново свлачище до Рилския манастир
Разчистиха активизиралото се ново свлачище до Рилския манастир
България U21 с ценен успех по пътя към Евро 2021, Сърбия ни направи услуга
България U21 с ценен успех по пътя към Евро 2021, Сърбия ни направи услуга