НОВИНИ

Стъридж: Рахийм не получава уважението, което заслужава

стъридж рахийм получава уважението заслужава
bnt avatar logo
от БНТ
12:56, 02.07.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият футболист на Ливърпул и английския национален отбор Даниел Стъридж смята, че звездата на "Трите лъва" Рахийм Стърлинг е един от най-добрите играчи в света, който не получава уважението, което заслужава.

Нападателят на Манчестър Сити остави зад гърба си разочароващ сезон във Висшата лига, за да блесне на УЕФА Евро 2020 с екипа на Англия. До момента Стърлинг има три попадения от четири срещи в първенството.

Стъридж е на мнение, че бившият му съотборник в Ливърпул без съмнение ще демонстрира своята класа по време на четвъртфиналния сблъсък с Украйна утре вечер в Рим.

"Не мисля, че се говори достатъчно за това колко брилянтен и постоянен е той (Стърлинг) в последните 3 - 4 сезона. Той показа истинско израстване и зрялост в начина, по който играе, усилената му работа, докато е брилянтен позиционно и тактически. Той вкарва и голове, а това е нещо, което хората не смятаха, че ще прави редовно. Той прави всичко, което се изисква от него както на терена, така и извън него – всичко, което се изисква от един първокласен играч. Останах онемял от силното му представяне в последно време“, каза той ексклузивно за "Скай Спортс".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разкриха тайната на Ян Зомер срещу Франция
Разкриха тайната на Ян Зомер срещу Франция
Фенове на Левски поискаха обяснение от Наско Сираков
Фенове на Левски поискаха обяснение от Наско Сираков