НОВИНИ

Стилиян Петров подкрепи Черно море в словестната битка с Лудогорец

стилиян петров проведе среща клубовете видин региона
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
20:00, 14.03.2023
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров, който в момента е част от екипа на Димитър Бербатов в битката му за президентското място в Българския футболен съюз, подкрепи капитана на Черно море Даниел Димов.

Бранителят на „моряците“ написа в социалните мрежи, че „когато има директива и скандалното управление в БФС е на такова ниво, ще сме свидетели на все повече такива отсъждания и срамни поведения! Жалко! Промяната е наложителна и задължителна, а не желателна“. Реакцията му бе продиктувана от спорното решение за показване на втори жълт картон на Васил Панайотов при загубата от Лудогорец с 2:3 в неделя.

Ето какво написа Петров в социалните мрежи:

„Дани, в много моменти от нашите кариери, начина на изказване и подход може да ни накара да се почувстваме сами, сред глутница изгладнели вълци. Човек загива, когато откаже да се застъпи за справедливост. Не забравяй, че вече не си сам и много други стават все по-смели и единни, за по-доброто бъдеще на българския футбол. Неправдата и задкулисието дълги години затъмнява и подтиска развитието на българската футболна индустрия като цяло. Бездействието срещу едно зло е равносилно на сътрудничество с него. Успех в предстоящите двубои до края на сезона“, гласи публикацията на Стенли във „Фейсбук“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Все още няма обявена обществена поръчка за двата медицински хеликоптера на лизинг
Все още няма обявена обществена поръчка за двата медицински хеликоптера на лизинг
България и още три страни от ЕС искат предоговаряне за ковид ваксините
България и още три страни от ЕС искат предоговаряне за ковид ваксините