НОВИНИ

Стилиян Петров: Призовавам Михаил Касабов да покаже, че в България все още има лидери и хора, които искат да работят за българския футбол

румен радев срещна стилиян петров дни bdquoмача надеждатаldquo софия
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
12:41, 25.01.2024
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Настоящото ръководство на БФС, водено от хората около подалия оставка Борислав Михайлов, ще опита да смени и.д. президент на организацията Михаил Касабов. Такова предположение направи Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов - кандидат за президент на предстоящия конгрес на 15 март.

"Времето за действие е сега. Нека заедно, да гарантираме, че футболът в нашата страна ще остане спорт на честта и радостта за поколения напред. Нашите действия днес ще оформят бъдещето на футбола, които обичаме, и не се съмнявам, че заедно ще победим срещу тази шайка безхаберници", каза Петров.

В петък предстои заседание на изпълнителния комитет на БФС, което ще бъде първо за годината. Според Петров то трябва да бъде открито.

"В петък на изпълкома част от тази шайка ще се опита да смени легитимния президент. Призовавам Михаил Касабов да покаже, че в България все още има лидери, има хора, които искат да работят за българския футбол. Да не се поддава на емоцията, на натиска, да бъде силен и да знае, че всички ние сме зад него. Както футболната общественост, така и клубовете", заяви още бившият футболен национал.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Контрабандни златни накити за близо 100 000 лева заловиха на ГКПП "Лесово"
Контрабандни златни накити за близо 100 000 лева заловиха на ГКПП "Лесово"
Няма избран председател на СОС след две гласувания днес
Няма избран председател на СОС след две гласувания днес