НОВИНИ

Стилиян Петров ще се срещне с клубовете от Перник и региона в петък

стилиян петров срещне клубовете перник региона петък
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:59, 23.02.2022
Чете се за: 01:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Стилиян Петров, който е част от екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов, ще проведе среща в Перник с футболните клубове от региона в петък, 25 февруари.

Преди изборния конгрес на централата на 18 март, Димитър Бербатов и екипът му обикалят отново страната, за да покажат уважение към хората, които изграждат българския футбол, да обсъдят пак най-големите проблеми и предизвикателства за футболните клубове и да представят предложенията си за решения заедно с ключови точки от стратегията за промяна и развитие на българския футбол.

По време на вчерашната среща с клубовете от София и областта, бившият капитан на националния отбор разкри, че екипът на "Р-Еволюциата е тук" е разработил десет много важни проекта за развитието на българския футбол, които ще влязат моментално в действие, щом Бербатов спечели президентските избори на БФС на 18 март.

Самият Бербатов от своя страна категорично заяви, че няма да се откаже от битката за управата на българския футбол, докато не се проведе честен конгрес.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БФС определи съдиите за срещите от 21-ия кръг на първенството
БФС определи съдиите за срещите от 21-ия кръг на първенството
Матей Казийски със 17 точки за победа №14 на Тренто
Матей Казийски със 17 точки за победа №14 на Тренто