НОВИНИ

Стоичков подари "Златна топка" на волейболните националки

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:53, 20.08.2021
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
стоичков подари златна топка волейболните националки
Слушай новината

Живата легенда на българския футбол Христо Стоичков направи огромна изненада на женския национален отбор във втория ден от Европейското първенство в Пловдив.

Камата подари "Златна топка" на тима, връчена лично от президента на БФ Волейбол Любо Ганев на капитана на "лъвиците" Елица Василева.

В ресторанта на хотела Стоичков организира видео връзка, тъй като лични ангажименти не му позволиха да присъства лично.

"Направихте страхотен първи мач срещу Гърция и искам да продължавате така до финала – призова Камата. – С моя голям приятел Любо Ганев дойдохме от Пловдив, от Русе и играхме за България. Сега е вашият ред. Правете го с цялото си сърце. Виждам колко сте добри и затова феновете толкова много ви обичат. Аз също ви обичам и ви стискам палци. Ели, ти си капитанът! Води ги към победи! Аз обещавам, че при първа възможност ще дойда лично при вас, ще бъда в залата и ще ви подкрепям от цялото си сърце! Сега ви гледам по телевизията и отново съм с вас.", каза легендарният №8.

"Благодарим ти безкрайно много за подкрепата. Оценяваме го и те чакаме. Ще направим всичко възможно да се представим по възможно най-добрия начин.", отговори Елица Василева

След това всяко момиче от тима размени персонално по няколко думи със Стоичков, който подари на всяка от националките и на треньорския щаб по една фланелка с №8 от своя бранд H8S.

Любо Ганев също не пропусна да размени няколко думи с легендата на българския футбол: „Нямаме търпение да те видим и на живо. Нашето приятелство е повече от 30 години.", сподели президентът на волейболната федерация.

След края на видео разговора момичетата от националния отбор, заедно с щаба и Любо Ганев, си направиха обща снимка със „Златната топка“ в градината на хотела.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Карим Бензема остава в Реал (Мадрид) през следващите два сезона
Карим Бензема остава в Реал (Мадрид) през следващите два сезона
Военнослужещи продължават да помагат в гасенето на пожара над Югово
Военнослужещи продължават да помагат в гасенето на пожара над Югово