НОВИНИ

Стойчо Младенов и Атанас Рибарски отчетоха положителен сезон за ЦСКА 1948

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:18, 08.06.2023
Чете се за: 02:57 мин.
Спорт
стойчо младенов атанас рибарски отчетоха положителен сезон цска 1948
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Ръководните фактори в ЦСКА 1948 дадохда пресконференция след края на успешния сезон за клуба, който през идната кампания ще дебютира в европейските клубни турнири.

Двама от присъстващите на брифинга бяха оперативният директор Стойчо Младенов и старши треньорът Атанас Рибарски.

Младенов отчете прогреса в работата на клуба и сподели още, че хората от управата искат през следващия сезон "червените" да бъдат в борбата за титлата в Първа лига.

"Положителното развитие на нашия клуб е факт. Клубът започна от най-ниското ниво, в момента се радваме на голямо развитие на всички нива - от първия отбор надолу. Едно е да водиш мач от треньорската скамейка в Европа, друго е отвън. Пожелавам успех на отбора", започна оперативният директор на ЦСКА 1948.

"И при мен имаше горчилка заради финала за купата, но тя изчезна в мига, в който видях класирането - отново сме пред Левски. От съществуването на клуба до ден днешен този клуб играе феърплей. Има органи, нека търсят от А до Я, имаше съмнителни мачове, но не искам да определям в конкретика. Всички в управлението на клуба искаме да се борим за първото място, искаме и това да се случи", допълни Стойчо Младенов.

Атанас Рибарски също се съгласи с казаното от Младенов и разкри, че ще продължи да бъде старши треньор на тима и през следващия сезона.

"Изпращаме прогресиращ сезон. По-добър от изминалата година. Имаме вече излаз в Европа, което е плод на труда през изминалите години. Със сигурност това е резултат на работата на всички, които сме помогнали", заяви сподели наставникът на "червените".

"Несъпоставимо е първия и втория отбор. Имахме разговори и ще водя отбора през следващия сезон. Успяхме да увеличим преднината от четвъртия, така че краят е позитивен. За напускащите, нека първо се изясним със самите играчи. Нови футболисти със сигурност ще има, но приоритетно ще опитаме да извлечем максимума от настоящите", допълни Рибарски.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Людмил Хаджисотиров: Бях решил да напусна Рилски спортист независимо дали постигнем целта си или не
Людмил Хаджисотиров: Бях решил да напусна Рилски спортист независимо дали постигнем целта си или не
Адм. Емил Ефтимов: Решението за допълнителна помощ за Украйна е политическо
Адм. Емил Ефтимов: Решението за допълнителна помощ за Украйна е политическо