НОВИНИ

Стойчо Младенов пред фенска фракция на ЦСКА: Аз разполагам с цялата спортно-техническа власт

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:23, 10.08.2021
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
фен фракция цска изрази подкрепата стойчо младенов
Слушай новината

Фенската фракция на ЦСКА София "Офендърс" съобщи на своята Фейсбук страница, че и била проведена среща лично между старши-треньора на "армейците" Стойчо Младенов и част от членовете на групата.

Срещата се е състояла само няколко часа, след като върху наставника бяха хвърлени обвинения от неговия предшественик Любослав Пенев.

Пред привържениците Младенов е разкрил, че именно той е човекът, който разполага с цялата спортно-техническа власт в ръцете си.

Това е и причината от фракцията да засвидетелстват своята пълна подкрепа за старши-треньора.

В началото на годината от "Офендърс" обявиха, че прекратяват дейността си, но от съобщението става ясно, че "пламъкът в очите на Стойчо Младенов" ги е убедил да се завърнат в Северната трибуна.

Ето го и цялото съобщение, публикувано от "Офендърс":

"Снощи се проведе среща между представители на групата ни и Стойчо Младенов. Генерала изрази ясното и конкретното си желание "Сектор Г" отново да бъде единен, силен и зад гърба му в предстоящите битки. Получихме уверение, че спортно-техническата власт е изцяло в неговите ръце и предстои единствено и само здрава работа в името на ЦСКА.

Считано от днес, нашата група реши да се върне към предишните си функции в Северната трибуна. Думите и пламъкът в очите на Стойчо Младенов, забелязващите се и пожелани от нас промени от последните седмици на структурално и ръководно ниво в клуба, както и нуждите на "Сектор Г" наклониха везните и друга алтернатива не остана.

Но нека е ясно на всички - никога няма да отстъпим от нашите принципи и вярвания и бъдете сигурни, че няма да мълчим и бездействаме в случай, че някои познати събития и процеси от близкото минало започнат да се повтарят отново. Искаме да благодарим и на Любо Пенев за всичко през изминалите месеци и да му пожелаем успех във всички бъдещи негови начинания. А сега - с Генерала напред! САМО ЦСКА!"

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Продължава опасно горещото време
Продължава опасно горещото време
Българският бокс в Топ 10 по медали в Токио
Българският бокс в Топ 10 по медали в Токио