НОВИНИ

Стойчо Младенов: Вярвам, че треньорската кариера на Тодор Янчев ще бъде успешна (Видео)

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:43, 23.01.2023
Чете се за: 02:52 мин.
Спорт
стойчо младенов вярвам треньорската кариера тодор янчев успешна видео
Снимка: ПФК ЦСКА 1948
Слушай новината

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов даде интервю за Фейсбук страницата на "червените", в което говори за новия треньор на тима Тодор Янчев, зимната селекция, както и целите пред отбора до края на сезона.

Според Младенов Тодор Янчев е едва в началото на своята треньорска кариера, но по думи на опитния специалист тя ще бъде успешна.

"Условията в Турция са отлични, терените са перфектни, всичко се изпълнява по план. Познавам Тошко Янчев отдавна като честен и доблестен човек, който държи на морала. Аз го определих като последния мохикан на ЦСКА, защото след него няма друг с толкова много мачове и участия в евротурнирите. Кариерата му като състезател премина на изключително високо ниво. Като изключим един малък период в Царско село, на практика той сега започва кариера като старши треньор и аз вярвам, че тя ше бъде успешна", започна Стойчо Младенов.

Легендата на ЦСКА коментира и впечатленията си от новите футболисти в ЦСКА 1948, които ще трябва да помогнат на отбора в битката за местата в европейските клубни турнири.

"Привлякохме през зимата много добри играчи в лицето на Педриньо, Бидунга и Карагарен, които създадоха по-голяма конкуренция и това е за доброто на отбора. Винаги има какво да подобряваме. Селекцията обаче е отворен процес и ако имаме възможност, ще подобрим още качеството на отбора. С изключение на левия бек имаме убийствена конкуренция на всеки пост. С конкуренцията се подобрява и качеството", заяви Стойчо Младенов.

Накрая "Екзекуторът на Ливърпул" сподели и какви ще бъдат целите пред ЦСКА 1948 по време на пролетния полусезон.

"Всички в клуба сме изключително доволни от свършената работа от предишния екип. Искаме да запазим третото място в първенството, а защо не и го подобрим. В клуба работят хора с манталитет на победители и класиране в евротурнирите е реална цел пред отбора", завърши Стойчо Младенов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Премиерът на РСМ осъди побоя над Христиан Пендиков
Премиерът на РСМ осъди побоя над Христиан Пендиков
Откриха и обезвредиха морска мина край Тюленово
Откриха и обезвредиха морска мина край Тюленово