НОВИНИ

Стоянович напуска Левски

bnt avatar logo
от Калоян Николов
10:43, 18.03.2021
Чете се за: 00:43 мин.
Български футбол
стоянович напуска левски

Наставникът на Левски - Славиша Стоянович, е взел решение да напусне Левски след неубедителното представяне на тима под негово ръководство.

След последния съдийски сигнал на стадиона в "Овча Купел" словенският специалист се ръкувал с всички футболисти и им пожелал успех за предстоящия им мач със Славия от 22-ия кръг на efbet Лига.

Бившият наставник на Цървена звезда обявил пред тима, че знае какво решение да предприеме, тъй като работата му се оценява от моментното представянето на отбора, което не е подобаващо за гранд какъвто е Левски.

Така Стоянович завършва втория си престой на "Герена" след едва четири месеца. През този период тимът изигра 12 официални мача, в които записа - четири победи, четири равенства и четири загуби, а головата разлика в дадените сблъсъци е 16:13.

От началото на пролетния дял на щампионата "сините" имат три победи, три равенства и една загуба от Славия в турнира за националния трофей, която обаче се оказа решаваща.

Помощник-треньорът на Левски - Живко Миланов, ще води днешното занимание на тима, докато се очаква Стоянович и Наско Сираков да се разберат за раздялата между треньора и клуба.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ново свлачище затвори пътя Своге - Ребърково
Ново свлачище затвори пътя Своге - Ребърково
Георги Вангелов започва от 1/4-финалите на олимпийската квалификация по борба
Георги Вангелов започва от 1/4-финалите на олимпийската квалификация по борба