НОВИНИ

Тайсън Фюри предрече кой ще спечели между Макгрегър и Поарие

bnt avatar logo
от Димитър Русев
16:54, 06.07.2021
Чете се за: 03:22 мин.
Спорт
тайсън фюри предрече спечели макгрегър поарие
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Тайсън Фюри, популярен още като Циганския крал е в „Града на греха“, подготвяйки се за собствената си битка срещу Деонтей Уайлдър за световната титла по бокс в тежка категория и тренира в института UFC Performance.

Във видеоклип, заснет от екипа на UFC в социалните медии, Фюри заяви, че очаква Конър Макгрегър да спечели битката, която ще бъде "задължителна за гледане" този уикенд.

"Моята прогноза за битката Конър Макгрегър - Дъстин Поарие е следната: Мисля, че Макгрегър ще спечели този път", каза Фюри.

"Той тренира усилено и трябва да го докаже. Това ще бъде чудесно събитие и си струва да го гледате, така че да се настроите!"

В интервю с бившия шампион на UFC Майкъл Бисинг на BT Sport миналия месец Фюри заяви, че вярва, че кариерата на Макгрегър може скоро да приключи, ако загуби.

"Ако загуби, това е ще е финалната завеса, нали, но мисля, че ще спечели и мисля, че ще спечели стилно, за да бъда честен", продължи Фюри.

"С Конър никога не знаеш какво е правил. Никога не знаеш какво е правил в тренировъчните лагери. От това, което чух, той живее като рок звезда, дори когато остава една седмица до битката му, а не можеш да правиш така. Когато аз съм в тренировъчен лагер, аз съм 100% отдаден на борбата, не правя нищо, лягам рано, Събуждам се рано, не пия нищо друго освен вода, аз съм 100% отдаден на работата си. Ако изляза, за да се докарам до безсъзнание в нощта преди битката, тогава искам да загубя", добави Фюри.

Както Фюри, така и Макгрегър могат да бъдат готови за огромни битки за титлата, ако спечелят двубоите си в Лас Вегас този месец.

Ирландецът се очаква да се срещне с новия шампион Чарлз Оливейра, ако успее да премине Поарие на UFC 264, най-вероятно по-късно тази година.

И двете битки ще се проведат в арената на T-Mobile.

Фюри е сериозен фаворит да спре Уайлдър след доминиращата му победа в последната им среща, както и силното му представяне в първия им двубой през 2018 г.

Но букмейкърите се борят да разделят Макгрегър и Поарие, като американецът е малък фаворит в сравнение с ирландския си съперник, като се има предвид техният резултат от 1-1 един срещу друг.

Макгрегър спря Поарие за по-малко от две минути в първия им мач на UFC 178, но роденият в Луизиана се реваншира с нокаут във втория кръг в мача за реванш на UFC 257 по-рано тази година.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Словенският премиер: България чака прекалено дълго за Шенген
Словенският премиер: България чака прекалено дълго за Шенген
Ще се търси нов водоизточник за Брестовица
Ще се търси нов водоизточник за Брестовица