НОВИНИ

Тарханов: Зарадвах се, като видях Стефанов с купата и фланелка с лика на Путин

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:54, 17.10.2020
Чете се за: 00:47 мин.
Футбол
тарханов зарадвах видях стефанов купата фланелка лика путин

Александър Тарханов изрази радостта си от факта, че се завръща в Славия след четиригодишна пауза при официалното си представяне пред медиите на стадион "Славия".

"Славия"."Щастлив съм, че се връщам в този клуб, в който вече съм работил и мисля, че работата ми не беше лоша, чувствах се комфортно. Да, в един момент си тръгнах, след като от Висшата лига ме убедиха да го направя, но сега съжалявам за това. Не сме губили връзка с президента, с Мартин Кушев. Бях щастлив, когато Славия спечели Купата и президентът Стефанов я вдигна с тениска с лика на Путин", коментира Тарханов.

"Има проблеми в отбора, има много млади футболисти, ще трябва да работим много, за да вдигнем нивото. Виждам, че и у младите, и опитните футболисти има желание и старание, така че всички ще работим, за да направим един добър отбор. Срещу Царско село отборът игра добре, но след това с Монтана бе съвсем различно. Сега гледаме причините да се случи това", допълни той.

Тарханов ще направи повторния си дебют начело на "белите" в неделя вечер срещу тима на Левски, а ето и какво сподели за мача руският специалист.

"Всеки мач е като дерби, сега вече има много отбори от София. Важно е да се настроим правилно за мача, всички да сме максимално концентрирани, което го нямаше в мача с Монтана, и да покажем на терена това, което правим в тренировъчния процес", каза той.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нефтохимик си гарантира място в първата осмица
Нефтохимик си гарантира място в първата осмица
Лари Луполоувър с осмо място в „Будапеща Трофи“
Лари Луполоувър с осмо място в „Будапеща Трофи“