НОВИНИ

Тен Хаг: Отборът демонстрира, че притежава характер

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:42, 10.03.2023
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
тен хаг отборът демонстрира притежава характер
Слушай новината

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана доволен от победата на неговия тим с 4:1 срещу Бетис в турнира Лига Европа и заяви, че неговият отбор е показал характер след тежката загуба с 0:7 от Ливърпул миналата неделя.

Нидерландският специалист похвали специално своите футболисти за представянето им през второто полувреме, когато те реализираха три от четирите си попадения в срещата.

"Играхме добре, особено през второто полувреме. Реализирахме хубави голове и победихме с 4:1. Силното представяне е за публиката, която отново ни подкрепи. Благодарни сме, особено след случилото се в неделя. Добре е да има подобна реакция след това разочарование. Можем отново да играем добре и да покажем добрите ни страни. Важното е, че този отбор демонстрира, че притежава характер", започна Тен Хаг.

Наставникът на Юнайтед се изказа много ласкаво и за представянето на поругалеца Бруно Фернандеш, който беше един от най-критикуваните след срещата на "Анфилд", но вчера вечерта на "Олд Трафорд" се отчете с гол и асистенция.

"Бруно беше брилянтен. Водеше отбора и беше негов лидер още от първата минута на двубоя. Той владееше добре топката и определи ритъма на мача. Разписа се и съм щастлив заради това", коментира Ерик тен Хаг.

Авторът на първия гол за "червените дяволи" снощи Маркъс Рашфорд също остана доволен от победата срещу Бетис и я определи като "стъпка напред и в правилната посока" и допълни, че Манчестър Юнайтед трябва да продължи да надгражда.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борислав Георгиев: Надявам се да спечелим повече от един медал на световното
Борислав Георгиев: Надявам се да спечелим повече от един медал на световното
С "Поход на толерантността и мъдростта" отбелязаха 80 години от спасяването на българските евреи (Снимки)
С "Поход на толерантността и мъдростта" отбелязаха 80 години от спасяването на българските евреи (Снимки)