НОВИНИ

Тодор Неделев се надява на трансфер в чужбина

Ботев Пловдив Тодор Неделев
Снимка: ФК Ботев Пловдив
bnt avatar logo
от БНТ
12:28, 12.05.2022
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Нападателят на Ботев Пловдив Тодор Неделев получи приза за играч номер 1 на 24-ти кръг в Първа лига. Той спечели допитването, организирано от пресклуб „България“.

Футболистът на „канарчетата“ коментира класирането на тима, както и битката за третото място, което тимът води с Левски.

„Тренираме и се готвим за мача с ЦСКА. От зимата Левски играе страхотно. Направиха добър отбор и имат добър треньор. Имат предимство, защото гостуват на Славия и домакинстват на Лудогорец. За нас предстои гостуване на ЦСКА и приемаме Славия. Дори да спечелим и двата мача, класирането не зависи само от нас. Ще се надяваме на грешка на Левски“, сподели Тодор Неделев.

Във временното класиране Левски е на трето място с еднакъв брой точки с Ботев – 49.

„Със сигурност резултатът от финала за Купата на България ще повлияе. Отборът, който загуби, ще бъде в лошо настроение. Ако това е ЦСКА, след 4 дни играят с нас. В момента може Левски да са в по-добра форма, но е един мач, дерби, всичко става. По-добрият отбор да спечели“, сподели нападателят.

Относно бъдещето си, той коментира, че предпочита да заиграе в чужбина.

„Има позвънявания от чужбина. След края на лагера с националния ще седнем с ръководството и ще преценим. Ще бъде добре за мен, ако мога да изляза в чужбина. Повечето са от една и съща държава, но не искам да казвам коя. Догодина ще навърша 30 години, където и да има оферта, ако е хубава, ще я приема“, добави Тодор Неделев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Билетчето за градския транспорт във Варна поскъпва от днес
Билетчето за градския транспорт във Варна поскъпва от днес
Общинските съветници приеха декларация за Северна Македония
Общинските съветници приеха декларация за Северна Македония