НОВИНИ

Треньорът на Пирин: Ако фалираме, ще се извърви дълъг път, който не е добър за целия Югозапад

"Искам да предизвикам внимание към някои богати хора", коментира специалистът

Иво Тренчев
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
17:13, 11.12.2023
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Tреньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев заяви след загубата на тима от Локомотив Пловдив (0:3), че е доволен от представянето на футболистите си, откакто пое отбора.

"Направихме много пропуски, имахме контраатаки, които можеха да вкарат мача в друга посока. Не мога да съм недоволен, но това е футболът. Не съм доволен само от този период, в който допуснахме 3 гола и пропуснахме дузпа. Играхме на негостоприемен терен. Томаш изкара всичко най-добро, което имаше в офанзивен план“, коментира специалистът.

"От 55-56-а минута нататък не бяха добри минути за нас. Наруши се балансът, защото някои играчи не са играли от много време. Болезнено е да паднеш с 0:3. Ще видим какво можем да подобрим през зимата", сподели той.

"Постоянно говоря за ситуацията в клуба. Искам да предизвикам внимание към някои богати хора. Извървяхме дълъг път преди години, не искам пак да се стига до това. Момчетата се справиха добре в последните мачове. Казах им на разбира, че съм доволен, независимо как ще завърши мачът. 15 точки от 14 мача е добър атестат“, заяви треньорът.

"Ако се стигне до фалит, ще се извърви дълъг път, който не е добър за целия Югозапад. Доволен съм от това, което направиха момчетата в мачовете. Свикнали сме с тази ситуация, не е за първи път в нашия клуб. Загадка е относно нас. Ако дойде нов собственик, ще прецени дали сме ние неговите хора. Клубът наистина има нужда от нови хора, ако иска да е по-стабилен. До Нова година трябва да има повече яснота. Пепи Занев се мъчи, предстоят преговори, ще видим какво ще се случи“, каза Тренчев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Филмът "Барби" получи най-много номинации за наградите "Златен глобус"
Филмът "Барби" получи най-много номинации за наградите "Златен глобус"
Локомотив Пловдив се завърна на победния път след успех над Пирин Благоевград
Локомотив Пловдив се завърна на победния път след успех над Пирин Благоевград