НОВИНИ

Турицов: Имаме много добри шансове за титлата

турицов имаме добри шансове титлата
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
13:12, 25.06.2021
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов сподели пред медиите, че тимът на Любослав Пенев има много добри шансове за спечелване на титлата.

"Червените" отпътуваха тази сутрин за Австрия, където ще протече вторият етап от предсезонната подготовка на армейците преди новата кампания в efbet Лига.

"Да, приключи. Първият ни лагер беше на Панчарево. Добра подготовка направихме там, като цяло отборът е в добро състояние, там ще изиграем няколко добри контроли, които ще ни подготвят за новия сезон. Нямаме цел за контролите, мисля, че ще направим там добър лагер. Естествено, че внася. Да, последните години не започвахме добре първенството, но виждам, че сега отборът е на много добро ниво, ще започнем по различен начин и мисля, че имаме много добри шансове за титлата", изрази увереност бранителят на "армейците".

"Имах няколко дни за почивка, добре се чувствам и мисля, че ще направим добър лагер в Австрия. Мисля, че изиграхме три мача срещу доста добри отбори, за мен бе голямо изживяване да бъда част от тях. Напрежение не, но мисля, че това помогна за моето развитие. С оглед на няколкото тренировки заедно, момчетата мисля, че се адаптират доста бързо и ще помогнат на отбора".

"Това е решение на ръководството, ние сме професионалисти, дали са чужденци или българи, важното е да помагаме на ЦСКА. Пожелавам си да съм здрав, видях колко е трудно да се връщаш след контузии и просто искам да съм здрав", завърши той.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Внукът на Мохамед Али дебютира в професионалния бокс това лято
Внукът на Мохамед Али дебютира в професионалния бокс това лято
Затруднено е движението по обходния маршрут на "Тракия" край Стара Загора
Затруднено е движението по обходния маршрут на "Тракия" край Стара Загора