НОВИНИ

Ударно начало за Бруно Акрапович като треньор на ЦСКА

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:53, 14.11.2020
Чете се за: 00:45 мин.
Футбол
ударно начало бруно акрапович треньор цска

ЦСКА София разгроми третодивизионния Ботев (Ихтиман) с 5:0 на "Българска армия" и се класира за осминафиналите в турнира за купата на България по футбол.

Двубоят беше дебютен за новия наставник на "армейците" Бруно Акрапович, който в предишните два сезона триумфира в надпреварата с вече бившия си клуб Локомотив (Пловдив).

Столичани контролираха изцяло случващото се на терена, като можеха да открият резултата още В 12-та минута, когато диагонален изстрел на Томи Юрич отклони от страничната греда, а при добавката Митко Митков беше неточен.

В 34-та минута логичното се случи и "армейците" излязоха напред. Митков проби от ляво и подаде към на наказателното поле към Али Соу, който овладя и с удар по земята откри резултата.

Домакините продължиха да доминират и в началото на второто полувреме удвоиха аванса си, когато в 55-та минута Томи Юрич намери непокрития Джером Синклеър, който отблизо беше точен за 2:0.

Девет минути по-късно пък резервата Стефано Белтраме направи резултата класически, след като се разписа от пряк свободен удар от около 17 метра.

Синклеър направи 4:0 с втория си гол в мача в 70-ата минута с диагонален удар от десния ъгъл на наказателното поле.

Крайното 5:0 оформи резервата Ахмед Ахмедов, който в 76-та минута получи подаване по тревата от автора на третото попадение, Белтраме и от близка дистанция за пети път порази вратата на Ботев (Ихтиман).

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Телефонни измамници искат по 4900 лева за лечение на коронавирус
Телефонни измамници искат по 4900 лева за лечение на коронавирус
На ГКПП "Кулата - Промахон" и ГКПП "Илинден - Ексохи" вече не се връчват фишове
На ГКПП "Кулата - Промахон" и ГКПП "Илинден - Ексохи" вече не се връчват фишове