Управляващата коалиция обсъди въпроса за кадрови промени в правителството

от БНТ
14:11, 22.07.2020 (обновена)
Чете се за: 00:34 мин.
Политика

Министър-председателят Бойко Борисов обсъди въпроса за кадрови промени в правителството по време на днешния Коалиционен съвет с участието на вицепремиера и председател на ВМРО Красимир Каракачанов и с председателя на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов.

На срещата бяха обсъдени също така икономически и социални мерки, свързани с преодоляването на последиците от пандемията от COVID-19.

На Коалиционния съвет тримата лидери се разбраха да обсъдят с парламентарните си групи и с партийните си ръководства предложенията за кадрови промени в правителството.

Утре коалицията ще се събере отново, за да разгледа резултата от проведените разговори.

Деница Сачева, министър на труда и социалната политика: Всички варианти са възможни, ще има Коалиционен съвет. Лидерите на управляващата коалиция ще вземат съответните решения и ще преценят в какъв формат трябва да продължи да изпълни своите ангажименти и управленска програма това правителство. Ние имаме 7 месеца до края на това правителство. До съответно редовните избори има задачи със срокове, които трябва да бъдат изпълнени, тоест, не са в полза на някой от нас, те са от полза на всички.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Роналдо се изравни с Ромарио по голове
Роналдо се изравни с Ромарио по голове
Кабинетът освободи Красимир Станчев от НСО
Кабинетът освободи Красимир Станчев от НСО