НОВИНИ

Варан: Интервюто на Роналдо ни засегна, опитваме да се дистанцираме

варан интервюто роналдо засегна опитваме дистанцираме
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:41, 16.11.2022
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Бранителят на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан призна, че той и съотборниците му са афектирани от скорошното интервю на Кристиано Роналдо, в което португалската звезда отправи сериозни критики към клуба.

37-годишният нападател обвини собствениците на „червените дяволи“ семейство Глейзър, разкритикува бившите си съотборници на „Олд Трафорд“ Гари Невил и Уейн Рууни, като добави, че не уважава мениджъра Ерик тен Хаг. Говорейки в предаването на журналиста Пиърс Морган, Роналдо заяви, че според него от клуба се опитват да се отърват от него.

Португалецът пропусна почти цялата предсезонна подготовка на тима и се опита да напусне Юнайтед след провала на отбора да се класира за групите на Шампионска лига този сезон. Независимо че бе свързван с клубове като Атлетико Мадрид, Наполи и Челси, той остана на „Олд Трафорд“.

„Очевидно ни афектира. Следим какво се случва и какво се казва. Опитваме се да успокоим ситуацията по наш си начин, да не бъдем твърде въвлечени в това, което става. Това, което се случва в медиите в големите клубове, излиза на преден план. Когато става въпрос за звезда от ранга на Роналдо, дори още повече, така че се опитваме да се дистанцираме – не се опитваме да разрешим проблема индивидуално, ние сме част от колектив. Това, което искам, е най-доброто за моя отбор, така че без значение от решението, като играчи, ние ще го приемем и ще дадем най-доброто от себе си“, сподели френският бранител за радиостанция Europe1.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Георги Свиленски: На консултациите президентът няколко пъти се опита да критикува БСП
Георги Свиленски: На консултациите президентът няколко пъти се опита да критикува БСП
Столичната община ще раздава проследяващи гривни за деца със специални потребности
Столичната община ще раздава проследяващи гривни за деца със специални потребности