НОВИНИ

Венци Стефанов: Бербатов ще бъде ошамарен на конгреса

bnt avatar logo
от Калоян Николов
14:27, 01.05.2021
Чете се за: 00:45 мин.
Български футбол
венци стефанов бербатов ошамарен конгреса

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венцеслав Стефанов, прогнозира разгром за Димитър Бербатов на предстоящите избори за нов президент на футболната ни централа.

Според Стефанов голмайстор №1 на националния отбор ще повтори фиаското на Любослав Пенев през 2019 г.

"Бербатов ще бъде ошамарен на конгреса. Едва ли ще събере повече от 100 гласа. Хората не вярват на балалайки. Направете анкета между всики футболисти от 90-те години до днес, за да ви кажат искат ли Бербатов за президент. Безспорно БФС има нужда от промяна. Трябва Професионалната футболна лига да администрира първенството, а президентът да има повече представителни функции. Същото го каза и Бербатов, но след като го чу от мен. Мара Подробната. Не може човек, който не е дал един лев за футбола, да ме учи. Пишат се откровени лъжи. Какво е работил той освен футболист? Ние сме лоши хора, не обичаме истината. Мен затова ме мразят, но не ми пука", заяви Стефанов пред "България Днес".

Стефанов коментира коментира и казуса с върнатата оставка от Борислав Михайлов на последния Изпълком.

Президентът на Славия не вижда алтернатива на Борислав Михайлов в кандидатурата на Бербатов и неговия партньор Петър Величков.

"Бербатов не е почерпил с 20 лева през живота си. Величков от осем години отговаря за спонсорството и рекламите в БФС. Ако намерите кой е довел да рекламира, ще си посипя главата с пепел", добави още президентът на Славия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 20 000 русенци с първа игла срещу COVID-19
Над 20 000 русенци с първа игла срещу COVID-19
Илияна Йотова: Днес битката отново е за държавност и за свободата да избираш бъдещето си
Илияна Йотова: Днес битката отново е за държавност и за свободата да избираш бъдещето си